Linn Carlson Weddings

OM LINN

 

Om linn ,

Det är jag som är Linn Carlson. En fräknig, varm och modig människa med lagom mycket skinn på näsan. Fast ändå, en väldigt enkel person som uppskattar de allra minsta sakerna mest. Mina rötter är sedan länge hårt knutna längs Billingens berggrund i Skövde. En stad där jag vuxit upp och tar många omvägar tillbaka till. Idag bor jag däremot i Göteborg tillsammans med min high school love. Här har jag funnit det vackra i regnet och bär alltid känslan av att kunna göra vad jag vill, när jag vill. Dock har jag nog alltid haft en övertygelse att jag kan åstadkomma allt, så länge jag vill det tillräckligt mycket.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 
Bröllopsfotograf Linn Carlson.jpg

Min familj nämner ofta att jag har ”varit självgående sedan jag lärde mig att gå”, och jag tror att det både är något som stämmer liksom har präglat mig. De åtaganden jag gör i livet, görs alltid med mycket kraft, viljestyrka och en hel drös med olika känslor. Jag vet att mina förluster, vinster, beslut, ja allt – hänger mig på och ingen annan. Jag liksom behöver det egna ansvaret på mina axlar. För det rymmer hela mig med stolthet, kreativitet och driv.

Utbildning
Jag studerade kommersiellt foto på Yrgo, yrkeshögskolan för fotografi i Göteborg mellan 2014-2016 och specialiserade mig då inom konstnärligt uttryck samt studiofotografering med särskild fokus på porträttfotografi. I dagsläget studerar jag Kultur, kandidatprogram, på Göteborgs Universitet.

Mysigheter
Utöver det älskar jag att gå på bio, lukten av ett sommarregn, spontanitet och lyktstolpar med himlen som fond. Att äta pannkakor med hallonsylt, plocka sommarkantareller kring familjens lantställe, lyssna till akustiska gitarrer, jaga solen längs en landsväg, somna i nytvättade sängkläder och att bjuda människor jag tycker om på god mat.

 

instagram @ linncarlsonwedding

 © 2018 BRÖLLOPSFOTOGRAF
GÖTEBORG, HELA SVERIGE, UTOMLANDS
 CONTACT@LINNCARLSON.COM
TEL +46 (0) 734477610