Linn Carlson Weddings

INFO / PRISER

 

information

Det finns en del att tänka på när ni ska boka en bröllopsfotograf. För att nå den bästa förståelsen mellan er som bröllopspar och mig, har jag så grundligt jag kan beskrivit processen från det att ni fattar intresse och vill boka mig, tills det att ni håller bildleveransen i era händer. Tveka inte på att höra av er om frågor uppstår!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Som bröllopsfotograf utgår jag från Göteborg och har under de senaste fem åren förevigat den kanske lyckligaste dagen i livet, flera gånger om. Ett uppdrag som fått mig att växa och utvecklas, tagit mig till platser jag förut inte besökt och som rört mig till så många skratt liksom tårar.

Jag har ett seende för detaljer och utlovar en fotografering som blir avslappnad, opretentiös och genuin. Det känns viktigt för mig att skapa ett förtroende hos er som brudpar för att få fram de bästa bilderna, men även det bästa möjliga minnet från dagen. Själva porträtten av er som par är mitt hjärtebarn, där min kreativitet verkligen flödar och får ett stort utrymme. För mig är det viktigt av vi tillsammans skapar en session som känns lustfylld och rolig. Som fotograf är jag spontan liksom diskret, för att på ett okonstlat vis föreviga stunderna precis som de är.  

Bokningsavgift
Vid bokning betalar ni en bokningsavgift, som är en 10-dagars faktura på 25% av den totala kostnaden för fotograferingen. Först när fakturan är betalad är bokningen definitiv*. Resterande belopp av grundarvodet betalas sedan vid en 14-dagars faktura efter bröllopet. Vid bokning bifogas likaså ett bröllopsavtal, där ni kan läsa om mina liksom era rättigheter samt skyldigheter. Detta avtal går vi igenom och skriver under vid bröllopsmötet.

* Vid avbokning kommer bokningsavgiften ej att återbetalas.
* Vid avbokning två veckor eller mindre före bröllopet, faktureras kunden på halva grundarvodet.

Bokningsförfrågan
Ni skickar er förfrågan via formuläret, som är till för att på bästa sätt komma igång med bokningen samt diskussionen kring den. Jag väljer alltså inte ut mina par efter en matchning, utan alla med intresse är varmt välkomna att höra av sig. Om jag inte är ledig under ert önskade datum, ger jag er gärna förslag på erfarna samt begåvade kollegor i mitt stora nätverk av andra bröllopsfotografer. 

Jag har läst igenom priserna samt info nedan. *

mina priser

I mina paket görs leverans av valda bilder på ett vackert USB- minne som vilar i en minnesbox designad i trä.
Alla bilderna skickas ut samt presenteras i ett webbgalleri online, som ni kan dela med er familj och vänner.
Fria användarrättigheter av bilderna för privatbruk ingår i priset. Leverans sker inom åtta veckor.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 timmar
13 500 sek


Det här paket passar bäst till paret som främst vill föreviga bröllopsporträtten & vigseln med dess gratulationer.
Less is more!

Alla utvalda bilder
Fullt högupplösta och redigerade.
Minimum 400 bilder.

Resa ingår ej.
Bröllopsalbum Liten ingår.

5 timmar
18 000 sek


Det här paketpriset snuddar vid många av dagens alla ögonblick, så som porträttfotografering, vigsel med gratulationer, brudskål samt första delen av middagen. 

Alla utvalda bilder
Fullt högupplösta och redigerade.
Minimum 600 bilder.

Resa ingår ej.
Bröllopsalbum Liten ingår.

8 timmar
25 000 sek


Detta paket täcker det mesta och passar de brudpar som vill föreviga allt från förberedelser till middagen. Det här är mitt mest populära paket, främst för att ni som brudpar inte behöver välja vilka delar av er dag som ska fotograferas, utan bara njuta av den vetskap att ni har flera minnen för resten av ert liv sparade på bild. 

Alla utvalda bilder
Fullt högupplösta och redigerade.
Minimum 800 bilder.

*Resa ingår.
Bröllopsalbum Stor ingår.

Heldag
33 000 sek


Jag spenderar hela dagen med er, från de pirrande förberedelserna tills dess att ni dansar ut från festen. Det här paket passar paret som vill ha extra allt eller att ni värdesätter er bokning av bröllopsfotograf minst lika mycket som ert val av partner! Ni vill att bilderna och hela er bröllopsdag ska leva för evigt.  Jag börjar tidigast 9.00 och slutar senast vid midnatt. Vid specifika önskemål, överenskommelse och eventuella tillägg kan jag stanna längre.

Alla utvalda bilder
Fullt högupplösta och redigerade.
Minimum 1000 bilder.

*Resa ingår.
Bröllopsalbum Stor ingår.

Leverans
För att ta del av bilderna efter bröllopet skickar jag inom två veckor ut ett webbgalleri, där ni får en förhandstitt. Alla bilder som presenteras i galleriet leveras sedan till er på ett USB-minne. Ni får alltså ta del av alla bilder från er dag. Att sammanställa den slutgiltiga leveransen hem till er tar upp till åtta veckor.
Jag tar ansvar och arkiverar bilderna digitalt i två år efter leverans.

Ses vi innan bröllopet?
Självklart! Till alla bröllopsfotograferingar ingår ett bröllopsmöte där vi ses över en fika. Det för att gå igenom alla era önskemål, förväntningar liksom funderingar. 
Var inte sparsam med detaljer om bröllopet eller vilka ni två är - så att jag på bästa sätt ska kunna föreviga er dag precis som ni vill ha den.

Bildrättigheter
I mina priser ingår användarrättigheterna av era bröllopsbilder för privatbruk. Jag som fotograf äger fortfarande den fullständiga användarrättigheten och kvarstår som upphovsman till verken.

Resa
Utanför Göteborg Kommun** tar jag en milersättning på 35:-/mil.
Eventuell boendekostnad tillkommer om jag anser att det behövs för att fullfölja fotograferingen, det kan handla om ett sent uppdrag på annan ort. För ett bokat möte kan det bli påslag av reseersättning beroende på var mötet är.

*Resa och boende ingår till ett maxbelopp av 3 000 SEK. Om kostnaden överstiger 3 000 SEK betalar ni den överskjutande delen. Vid bröllop utomlands tas pris fram utifrån kundens förfrågan och önskemål.
**Bröllop inom Skövde kommun betalar ingen resersättning.

Bröllopsalbum
Era favoritbilder från dagen presenteras på en smakfullt och stilrent vis i ett bröllopsalbum. Val av bilder till albumet väljer jag fram, kund får givetvis ge önskemål.
Hårt omslag - ImageWrap, Hardcover - Mörk grå/ nästan svart. Premium matt papper, 100# (148 gsm).

Bröllopsalbum Liten - 18×18 cm. 20 Sidor. 
Bröllopsalbum Stor - 30x28 cm. 40 sidor. Tillägspris, 3500 :-
 

 

 © 2018 BRÖLLOPSFOTOGRAF
GÖTEBORG, HELA SVERIGE, UTOMLANDS
 CONTACT@LINNCARLSON.COM
TEL +46 (0) 734477610